Pentru ca meriti frumusete in fiecare zi, la Clinica Domnița Chiajna beneficiezi acum de: MICRONEEDLING

Categorisit în:

Dermapen (microneedling) este un dispozitiv medical de ultimă generație, care aduce rezultate de excepție în tratarea de cicatrice post acneice, post-operatorii, atrofice, vergeturi, riduri, linii fine, pori dilatați și nu numai.

Datorită faptului că este eficientă, accesibilă, nedureroasă și presupune un timp scurt de recuperare, această procedura tinde să devină la momentul actual una din opțiunile preferate pentru reîntinerirea zonelor sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Dermapen este un dispozitiv care se prezintă sub formă de stilou cu ace detașabile, de unică folosință, sterile, care vibrează diminuând senzațiile neplăcute. Tratamentul aduce rezultate de excepție atunci când este utilizat fie ca terapie unică, fie în combinație cu alte terapii.

În ce constă această procedură? 

Când vârful acului intră în contact cu pielea, acesta produce microleziuni, fapt ce induce apariția unui răspuns imun și crearea de neocolagen. Microleziunile se vor comporta precum microcanale prin care vor fi transportate substanțe nutritive. Datorită faptului că dispozitivul oscilează foarte rapid, vârful aparatului va aluneca rapid pe suprafața tegumentară fără a cauza „agățarea” sau ruperea pielii.

Dispozitivul execută mii de micro-ințepături controlate, cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice fiecărui pacient în parte, putând fi ajustat pentru o profunzime de la 0,5 mm pană la 2,5 mm, cu o viteză de pană la 110/secundă.
 

 
Dermapen este indicat pentru rejuvenarea și liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine și a porilor dilatați, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei.

Numărul de ședințe individuale variază în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului, însă o medie ar fi între 3 și 8 ședințe realizate la un interval de 2-3 săptămâni una de alta.

Pentru a obține un efect deosebit de hidratare și rejuvenare, tratamentul cu Dermapen se poate asocia cu mezoterapia. Astfel, se pot introduce în piele aminoacizi, vitamine sau acid hialuronic, obținându-se rezultate spectaculoase.

 

Ce afecțiuni ale pielii se pot trata cu ajutorul microneedling-ului?

Nu vorbim exclusiv despre tratarea unor afecțiuni, se poate îmbunătăți aspectul pielii (față, gât, decolteu), iar prin serumurile introduse mai adânc în piele se poate realiza o mai bună hidratare, luminozitate etc. – în funcție de tratamentul aplicat. Poate ajuta la tratarea cicatricilor recente și fine.

 

Care sunt cele mai importante beneficii ale procedurii?

Dacă tratamentul este făcut cum trebuie, de către un medic, la un interval de 3-4 săptămâni, procedura este una de îmbunătățire generală a pielii, tonifiere, estompare a ridurilor. De reținut: nu este o procedură invazivă, se efectuează doar cu o cremă de anestezie locală, durează puțin, aproximativ o oră și nu este necesar un timp de recuperare. Rezultatele încep să se vadă după 2-3 ședințe.

Microneedling-ul are și efecte secundare? Doar atunci când nu este realizată corect și de catre un medic, această procedura poate daună pielii.

 

Tarife:

Pachet mezoterapie: 1500 RON (5 sedinte adaptate fiecarui tip de ten (acneeic, cu pete, cu riduri etc) – include consult gratuit si plan de tratament

1 sedinta mezoterapie: 500 RON

Pentru informații suplimentare și programări: 0770 332 253, 031 9777.