Tu ce faci pentru prevenirea cancerului mamar? Un simplu control medical îți poate salva viața!

Categorisit în:

1 din 8 femei poate face cancer de sân. In aceste conditii, se recomandă ca femeile cu vârsta între 20-40 ani să se prezinte la controlul medical o dată la 3 ani, iar după acesta vârstă, anual. Ecografia mamară este o metodă de analiză a sânilor cu ajutorul ultrasunetelor. Durează puțin, nu este dureroasă și se examinează toată suprafața mamară, inclusiv regiunile axilare.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că din echipa noastră face parte dr. Mihaela Nicoleta Plotogea – Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie. Dr. Plotogea completează gama de servicii medicale dedicate sănătății feminine, pacientele noastre și nu numai, putând apela acum la expertiza dânsei pentru efectuarea de: ultrasonografie obstetricală și ginecologică, diagnosticul ecografic modern al afecțiunilor genito-mamare, ecografia intervențională a sânului, biopsia și localizarea leziunilor de sân, colposcopie, fertilitatea femeilor cu afecțiuni oncologice, prevenirea nașterii premature în vederea reducerii morbidității și mortalității infantile.
 
 
 

Pachete medicale dedicate sanatatii sanului

Pachet medical

Pret oferta: Pret lista:

Ecografie san unilaterala

100 RON  

Ecografie san bilaterala

190 RON  

Pachet senologie

(consult senologic, ecografie san bilaterala)

310 RON 360 RON
Pachet “Control Esential”

(consult senologic, ecografie san bilateral, consult ginecologic, ecografie tranvaginala)

530 RON 730 RON
Pachet “Control Extins”

(consult senologic, ecografie san bilateral, consult ginecologic, ecografie tranvaginala, examen secretie vaginala, test Babes Papanicolau)

650 RON 850 RON