Vă îngrijorează pielea laxă la nivelul feței și/sau a corpului?

Categorisit în:

Pielea suferă o mulțime de modificări, unele pe care nu le putem influența (procesul de îmbătrânire, modificările hormonale) și altele datorate stilului de viață (dieta nepotrivită, lipsa exercițiilor regulate, hidratare insuficientă, fumat, expunerea excesivă la soare/solar).

Aceste modificări determină scăderea capacitatatii de regenerare a pielii, scăderea tonusului și creșterea de laxitatate cutanată prin următoarele mecanisme: – deshidratare – scăderea masei musculare – modificări de volum a depozitelor de grăsime și redistribuirea acesteia – diminuarea sintezei de colagen, elastină și acid hyaluronic.

Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem cele 2 elemente-cheie ale pielii care asigură elasticitatea și fermitatea pielii: colagenul și elastina. Colagenul și elastina sunt 2 proteine aflate predominant la nivelul dermului (partea profundă a pielii, suportul epidermului/partea vizibilă a pielii).

Mai mult, structurile subiacente precum țesutul adipos, muscular sau osos au de suferit, iar suportul fiziologic este compromis.

Tratamentele moderne precum microneedling-ul, refac capacitatea pielii de a sintetiza colagen, elastina și acid hialuronic, stimulând regenerarea și întinerirea pielii și au efect de lifting și tonifiere.

La Clinica Domnița Chiajna beneficiezi GRATUIT de consultație și plan de tratament personalizat. Toate procedurile sunt efectuate de medic, in cadrul cabinetului medical si folosindu-se cele mai bune substanțe.